Me Design & Safety

Assortiment

Over M.E. Design & Safety

Producten en productie

M.E. Design & Safety is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van tassen, draagsystemen, herkenbaarheids en uniformkleding voor de professionele markt.


Hierbij staan flexibiliteit en klantgerichtheid op de eerste plaats. Tijdens de ontwikkeling van een nieuw product zijn de eisen, wensen en de werkmethodiek van de klant het uitgangspunt.


Alle ontwerpen zijn praktisch en efficient zodat de gebruiker zijn of haar werkzaamheden nog beter kan uitvoeren. Er wordt tijdens de productie alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige basismaterialen.


Geschiedenis van M.E. Design & Safety

M.E. Design & Safety bedient al meer dan 12 jaar de professionele markt. Hierbij kan gedacht worden aan diverse overheids- en semi-overheidsinstelling maar ook aan grote en middel grote bedrijven zoals bv. Panasonic en Technics.

Het bedrijf is begonnen op een zolder in Amsterdam maar tegenwoordig gehuisvest in een nieuw pand in Medemblik wat zo'n 60 kilometer ten noorden van Amsterdam ligt. Hier hebben we alle kennis en kunde onder één dak.

Dit heeft een aantal voordelen voor u:

- korte lijnen in de communicatie
- directe productie
- snelle doorvoer van wijzigingen en aanpassingen

Het productieteam bestaat uit een vaste groep medewerkers die allen al meerdere jaren bij M.E. Design & Safety werkzaam zijn. Mede hierdoor en onze jarenlange ervaring blijft de kwaliteit van al onze producten gewaarborgd. U moet immers op elk moment van de dag op onze producten kunnen vertrouwen.

 

zomeractie

  • Zaklampen in diverse. maten/merken
  • Tot 50% korting

Klik hier voor het totale actie overzicht.

Kleding

Tassen

Draagsytemen
en nog veel meer